Boreformand - i moderne virksomhed med gode arbejdsforhold

Selvstændige opgaver med ansvar for drift af borerig

Vi har travlt hos Franck Miljø- & Geoteknik, og søger derfor en erfaren boreformand, som kan tage ansvaret for at drifte en af vores mellemstore rigge, som primært opererer på Sjælland og i København.

De daglige opgaver kan være meget klare på tegnebrættet – men udfordringerne viser sig ofte først, når boringerne er i gang. Arbejdet kræver derfor både erfaring og overblik. Du skal være løsningsorienteret og i stand til at holde hovedet koldt i en udfordrende og til tider hektisk hverdag. Du kan se frem til en varieret hverdag, hvor ikke to dage er ens.

Det er et meget selvstændigt arbejde, men med fuld opbakning fra ingeniører, geologer og rådgivere.
Du bliver en del af et team, hvor fagligheden og kvaliteten i arbejdet altid vægtes højt, og hvor organisationen står bag de beslutninger, du træffer når du er ude.

 

Du har erfaring med geotekniske boringer – eller brænder for at få det

Til jobbet som Boreformand er det en forudsætning, at du har erfaring med håndtering af grej, hvor teknisk indsigt og maskinkendskab (herunder hydraulik) går hånd i hånd med en god evne til at problemløse når uforudsete situationer dukker op. Du skal have lyst til at tage det ansvar, der følger med til at arbejde med store kræfter og høje krav til præcision.

Erfaringsmæssigt er det selvfølgelig en klar fordel, hvis du allerede arbejder med boringer. Om du har erhvervet din erfaring inden for miljø, geotekniske, termiske eller brøndboringer er ikke afgørende. Hvis du kommer fra disse dele af vores branche, har du allerede B-bevis.

Alternativt har du opbygget stor erfaring med selvstændige opgaver hos en maskinstation inden for byggebranchen. Nu brænder du efter at lære noget nyt, og dermed tage et endnu større ansvar.

 

En robust virksomhed med gode løn- og ansættelsesforhold

Du tilbydes et ansvarsfuldt job i en organisation, hvor vi mener ambition, kvalitet og trivsel skal gå hånd i hånd. Ambitionen kommer til udtryk ved, at vi gerne tager nye arbejdsområder ind i forretningen. Vi investerer gerne i ny teknik til at bevare konkurrenceevnen og udfordringen for den enkelte medarbejder. Vi sætter en stolthed i vores arbejde og ved, at nøglen til en god undersøgelse ligger i veludførte boringer.

Franck Miljø- & Geoteknik hviler på et stærkt fundament, hvor faglighed, loyale kunder og en tillidsfuld og åben omgangstone er grundlaget for vores forretning.

Hvis du synes at ovenstående lyder som dit næste job send da din ansøgning og CV til job@geoteknik.dk hurtigst muligt. Hvis du har spørgsmål, er du også meget velkommen til at ringe til Borekoordinator Kenneth Wacker på 44 12 29 37.

Vi holder løbende samtaler.

Du kan også hente stillingsbeskrivelse som en PDF ved at klikke på dette link: