Boremedhjælper i moderne virksomhed med gode arbejdsforhold

Medhjælper til drift af borerig

Vi har rigtig travlt hos Franck Miljø- & Geoteknik, og søger derfor medhjælpere til vores dygtige boreformænd, som primært opererer på Sjælland og i København.

De daglige opgaver er forskellige og mange gange udfordrende. Du kommer til at gå sammen med erfarne boreformænd, der løser de daglige opgaver. Arbejdet kræver gode samarbejdsevner og et godt gemyt selv i pressede situationer. Du skal være løsningsorienteret og i stand til at holde hovedet koldt i en udfordrende og til tider hektisk hverdag. Du kan se frem til en varieret hverdag, hvor ikke to dage er ens.

Jeres opgaver i marken foregår med fuld opbakning fra vores ingeniører, geologer og rådgivere. Du bliver en del af et team, hvor fagligheden og kvaliteten i arbejdet altid vægtes højt.

 

Du har lyst til at give dig i kast med geotekniske boringer

Hvis du har lyst til at udfordre dig selv indenfor borefaget, som medhjælper på de spændende og udfordrende opgaver, har du chancen nu. Har du allerede været en del af et boreteam og erfaring indenfor geotekniske boringer, vil det være en klar fordel.

Det er også en fordel, hvis du har erfaring med håndtering af grej, hvor teknisk indsigt og maskinkendskab (herunder hydraulik) går hånd i hånd med en god evne til at problemløse når uforudsete situationer dukker op. Du skal have lyst til at tage det ansvar, der følger med til at arbejde med store kræfter og høje krav til præcision.

På sigt vil der være mulighed for at uddanne sig til boreformand og eventuelt komme til at køre med egen borerig.

 

En robust virksomhed med gode løn- og ansættelsesforhold

Du tilbydes et ansvarsfuldt job i en organisation, hvor vi mener ambition, kvalitet og trivsel skal gå hånd i hånd. Ambitionen kommer til udtryk ved, at vi gerne tager nye arbejdsområder ind i forretningen.

Vi investerer gerne i ny teknik til at bevare konkurrenceevnen og udfordringen for den enkelte medarbejder. Vi sætter en stolthed i vores arbejde og ved, at nøglen til en god undersøgelse ligger i veludførte boringer.

Franck Miljø- & Geoteknik hviler på et stærkt fundament, hvor faglighed, loyale kunder og en tillidsfuld og åben omgangstone er grundlaget for vores forretning.

Hvis du synes at ovenstående lyder som dit næste job send da din ansøgning og CV til job@geoteknik.dk hurtigst muligt. Hvis du har spørgsmål, er du også meget velkommen til at ringe til Driftchef Henrik W. Frank på tlf. 2276 6001.