Miljørådgiver - til vores afdeling på Sjælland

Miljøingeniør, biolog, geolog - eller?

Brænder du for et job, hvor du kan kombinere det praktiske og det teoretiske? Så, er her muligheden for en varieret og udfordrende arbejdsdag, hvor du bl.a. løser følgende opgavetyper:

  • Planlægning og projektledelse af forureningsundersøgelser
  • Vurdering af opgaveomfang og ressourcebehov
  • Tilsyn ifm. gravearbejde og oprensninger
  • Udtagning af prøver og håndtering af disse
  • Myndighedsbehandling ifm. forureningssager og jordflytning
  • Udarbejdelse af miljøtekniske rapporter, §8-ansøgninger, risikovurderinger m.v.
  • Dialog med kunder og kolleger omkring løsningsmuligheder
  • Deltagelse i udvikling af undersøgelsestyper inden for miljøfremmede stoffer i byggerier.

Opgaverne løses i vidt omfang selvstændigt, i en vekselvirkning mellem at være ude i felten og hjemme på kontoret. Du får udstrakt frihed under ansvar og således også masser af muligheder for at præge og forme dit eget job.


Erfaring som rådgiver eller sagsbehandler

Du har sikkert allerede nogle års erfaring indenfor miljøområdet fra et rådgivende ingeniørfirma, i regionen eller det kommunale system. Alternativt kan du have arbejdet med andre miljørelaterede projekter, hvorfra du er vant til at styre opgaver og varetage myndighedskontakter. Uanset forventes det, at du efter en grundig introduktion, med stor selvstændighed kan varetage ovennævnte opgaveområder.

Du har et solidt fagligt overblik, arbejder struktureret og effektivt samt leverer generelt på et højt kvalitetsniveau. Du evner at formulere dig præcist og let forståeligt, både mundtligt og skriftligt. Kulturen i Franck Miljø- & Geoteknik er præget af fleksibilitet og samarbejde, så det er også vigtigt, at du som person er jordnær, uformel og ligetil.


Chancen for at udvikle dig i et stærkt fagligt miljø

Du bliver en del af et erfarent og dygtigt team med kolleger inden for både det geotekniske og det miljøtekniske område. Medarbejderne på Sjælland fokuserer på opgaver øst for Storebælt, men du får også mulighed for at arbejde sammen med kollegerne i Jylland, hvilket skaber yderligere fundament for faglig sparring.

Franck Miljø- & Geoteknik er netop flyttet til nyopført domicil i Smørum i umiddelbar nærhed af effektiv offentlig transport, og der lægges i det hele taget vægt på at skabe et fleksibelt og positivt arbejdsmiljø med plads til livet og medarbejdernes udvikling.

Kontakt Jesper Nielsen hos PeopleLink på 66102015 eller afd. Direktør Flemming P. Nielsen hos Franck Miljø- & Geoteknik på 23253200 for yderligere oplysninger, eller send os din ansøgning og dit CV via ’Søg Stillingen’ snarest muligt.

 

Du kan også hente stillingsbeskrivelse som en PDF ved at klikke på dette link: