Franck Miljø - & Geoteknik

Franck Miljø- og Geoteknik blev stiftet i år 1979 af brødrene Bjarne og Freddie Franck, og beskæftiger i dag ca. 50 medarbejdere, heraf 20 ingeniører og geologer. Franck Geoteknik udvider i 2017 navnet til Franck Miljø- og Geoteknik. Vi har øget kompetencer og omsætning inden for miljøområdet, som nu også officielt bliver en del af kerneforretningen.

Firmaet har i dag afdelingskontorer i Smørum og Horsens. Siden starten har firmaet gennemført mere end 50.000 sager og foretaget mere end 100.000 boringer.

Franck Miljø - & Geoteknik løser opgaver for private-, offentlige- og erhvervskunder i hele Danmark og er et af de største uafhængige specialfirmaer i Danmark, der beskæftiger sig med geotekniske opgaver og boreteknik i jorden.

I Franck Miljø - & Geoteknik er der tæt samarbejde mellem brøndborer, geolog og ingeniør for at sikre det bedst mulige produkt.

Vi kombinerer vores omfattende erfaring og viden om geoteknik med en overordnet tilgang til kunderne som samarbejdspartnere vi møder i øjenhøjde med respekt og lydhørhed.

Hos Franck Miljø - & Geoteknik mener vi, det er vigtigt at have et stærkt værdigrundlag. Så både vore kunder og vore ansatte ved hvad vi står for. Det har vi ved Franck Miljø - & Geoteknik valgt at kalde for KRUDT; Kvalitet, Respekt, Udvikling, Dialog, Trivsel.