Vi er en af Danmarks største udbydere af jordbundsundersøgelser.

Som en af de førende ingeniørfirmaer inden for geoteknik løser vi opgaver i hele Danmark for såvel erhvervsliv, offentlige institutioner som private kunder. Siden starten har firmaet gennemført mere end 50.000 sager og foretaget mere end 100.000 boringer.

Geoteknisk rådgivning

Vores rådgivende ingeniører er eksperter, når det gælder geoteknisk rådgivning omkring jordbunds- og grundvandsforhold. Det er vores kernekompetence, og vi har arbejdet med det siden 1979.

Hurtigt og effektivt

Vi har størrelsen og udstyret, så vi kan stå til rådighed, når det passer jer, over hele landet. Vi er en af Danmarks største udbydere af jordbundsundersøgelser og stiller hurtigt med vores topmoderne boreudstyr og højteknologiske laboratorieudstyr. Vi har kapaciteten til både store og små opgaver.

Det er vores erfaring

At der for de fleste bygherrer er både penge og tid at spare ved at kunne planlægge jord- og funderingsarbejdet ordentligt fra starten. Og med vores lange erfaring inden for jordbundsundersøgelser kombineret med det mest moderne boreudstyr, er du sikret, at den nødvendige jordbundsundersøgelse udføres hurtigt og økonomisk optimalt.

Skal du bygge nyt?

Tag et kig på videoen herunder og se hvordan vi kan hjælpe dig i forbindelse med nybyggeri.