Kend din jordbund

Den største økonomiske usikkerhed i forbindelse med et byggeri er ofte udgifterne vedrørende jordbundsforholdene – af den simple grund, at det er svært at vide, hvad der skjuler sig, og hvilke konsekvenser jordbundsforholdene kan få for byggeriet. Her kommer Franck Miljø - & Geoteknik ind i billedet ved at give bygherren et optimalt kendskab til jordbundsforholdene og minimere risikoen for uforudsete overraskelser.

Det er vores erfaring, at de fleste bygherrer kan spare både tid og penge ved at planlægge jord- og funderingsarbejdet grundigt fra starten og derved sikre, at den nødvendige jordbundsundersøgelse udføres hurtigt og økonomisk optimalt.

Vi giver dig overblikket

Til parcelhuse og tilbygninger udfører vi typisk 1 - 3 boringer afhængigt af byggeriets størrelse. Vi kan rådgive om, hvor mange boringer der er nødvendige for din grund, så undersøgelsen tilpasses dine behov.

Der bores 3 - 4 meter ned i jorden og når markarbejdet er afsluttet, medtages prøverne til geologisk bedømmelse på et af vores laboratorier.

Resultatet af undersøgelsen samles i en geoteknisk rapport. Den færdige rapport er skrevet i et enkelt sprog.

Ingen lange ventetider

Hos os tager det typisk 10 - 15 arbejdsdage fra bestilling til levering af færdig rapport.

Hvad kan vi tilbyde?

Vi har mere end 30 års erfaring med parcelhusgrunde og laver mere end 1000 jordbundsundersøgelser til parcelhuse om året.